De Schoolopticien

Ledverlichting in lampen, smartphones, tablets en computers bestaan deels uit blauw licht. Deze apparaten worden door kinderen steeds meer gebruikt.
Klachten na blootstelling aan blauw licht zijn onder andere: branderige- en vermoeide ogen, hoofdpijn en slecht in slaap kunnen komen.

De Gezondheidsraad waarschuwt dat blauw licht niet zonder risico is. Wat er tot nu toe bekend is, is dat blauw licht de slaap negatief beïnvloed doordat het de aanmaak van het slaaphormoon melatonine remt. Hiernaast zijn er aanwijzingen dat blauw licht je ogen kan beschadigen.

Om de ogen van kinderen te beschermen tegen de gevolgen van blauw licht, kun je een bril gebruiken die blauw licht filtert. Deze bril houdt een deel van blauw licht tegen en beschermt zo het netvlies en de aanmaak van melatonine. De bril zorgt tevens voor minder vermoeide ogen. Wil u gebruik maken van onze expertise of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem contact op via 0900 – 23 000 23 of vul het contactformulier in.

Voor meer informatie bescherm uw ogen tegen blauw licht.

De Bedrijfsopticien

De bedrijfsopticien is werkzaam door heel Nederland en meet uw ogen op de werkplek. Een oogmeting in uw eigen werkomgeving is de ideale manier om precies te bekijken waar uw problemen en behoefte liggen. Naast de oogmeting kan de opticien u dus ter plekke voorzien van alle informatie en tips voor een optimaal kijkcomfort.

Zit u regelmatig of veel achter de computer? Dan vraagt dat veel van uw ogen en dan is het van groot belang om uw ogen goed te beschermen. Veel klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en slechte nachtrust kunt u hier mee voorkomen. Veel studies bevestigen dat als men teveel blauw licht (zit in laptops, computers, smartphones en ledlampen) binnen krijgt dit op langere termijn kan leiden tot schade aan het oog. Hiervoor hebben wij een serie van glazen die dit schadelijke blauwe licht filteren. Een simpele oplossing die perfect aansluit op de levensstijl en wensen van deze tijd.

Wist u dat een computerbril vaak fiscaal aftrekbaar is? Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor u.

De voordelen voor u op een rijtje!

 • De opticien komt bij u op locatie, wanneer het u uitkomt
 • Niet afhankelijk van winkeltijden
 • In uw eigen omgeving kan er optimaal geïnventariseerd worden waar de behoefte en problemen liggen.
  Naast de oogdrukmeting en oogmeting zal er ook aandacht zijn voor de houding van het lichaam en hoofd.
 • Geavanceerde glazen die uw ogen beschermen tegen blauw licht!
 • Voor zowel een enkelvoudige, multifocale, bifocale als een computerbril kunt u bij ons terecht
 • Keuze uit ca. 150 monturen, in verschillende stijlen en prijsklassen
 • Al onze opticiens zijn gediplomeerd
 • Wij zijn een NUVO erkend optiek bedrijf. De NUVO stelt in het belang van de consument kwaliteitseisen aan haar leden.
 • Geen voorrijkosten

WIJ KOMEN GRAAG BIJ U OM DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW WERKNEMERS TE BESPREKEN

LAAT U INFORMEREN EN BEL 0900 – 2300023

Onze informatie komt tot stand via de volgende bronnen: de Gezondheidsraad en het Oogfonds